Despre noi

CHIMEXIM SA este una dintre cele mai vechi companii specializate în activități de comerț exterior din România.

Compania a fost înființată în 1950 sub numele de „ICE CHIMIMPORT”, apoi în 1985 și-a schimbat numele în „ICE DANUBIANA”.

În 1991, CHIMEXIM SA, succesor legal al CHIMIMPORT și DANUBIANA, a fost înființată ca o societate pe acțiuni în conformitate cu prevederile actului constitutiv.

Din 1994, CHIMEXIM SA a devenit 100% o societate privată pe acțiuni. În anul 2000 CHIMEXIM SA a sărbătorit 50 de ani de activitate continuă.

CHIMEXIM SA este membră a Camerei de Comerț și Industrie a României, unul dintre fondatorii Asociației Naționale a Importatorilor și Exportatorilor din România – ANEIR și fondator al Bursei Române de Mărfuri.

În cei 65 de ani de activitate, CHIMEXIM SA a primit mai multe recunoașteri în cadrul unor evenimente internaționale (târguri, expoziții, concursuri), atât în România, cât și în Europa și Statele Unite ale Americii pentru participarea sa activă la viața economică internațională. În clasamentul celor mai mari companii de comerț din București și România, realizat de Camera de Comerț și Industrie a României, CHIMEXIM SA a câștigat primul loc de-a lungul anilor la categoria companiilor mici și mijlocii, fiindu-i acordat trofeul ANEIR.

De-a lungul anilor de activitate, compania noastră a suferit mai multe schimbări, însă niciuna majoră pentru domeniul său de activitate, compania rămânând în permanență în domeniul exportului și importului de produse chimice și petrochimice. În viitor, CHIMEXIM SA intenționează să-și diversifice gama produselor comercializate și să dezvolte cooperarea cu alte ramuri ale economiei românești care folosesc produse chimice și petrochimice.

CHIMEXIM SA este, de asemenea, interesată să reprezinte exclusiv în Romania companii străine care doresc să își promoveze produsele pe piața românească.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.